Over Ons 

Al 20 jaar hoogwaardige tandtechniek. Met veel plezier en precisie gemaakt door gedreven professionals

Sinds 2014 

Sinds 2014 zijn wij als laboratorium TTL Dieren actief in de tandtechniek. Op het laboratorium is zoveel mogelijk geautomatiseerd en gedigitaliseerd waardoor continuïteit van het werkproces gewaarborgd is. Vervaardigde werkstukken en gemaakte afspraken zijn dan ook digitaal traceerbaar.

Vanaf 2019 zijn wij Baakman Tandtechniek, gevestigd in Zutphen in het tandheelkundig verzamel gebouw aan de Hogestraatje.

Onze Medewerkers

Het professionele team wat voor u klaar staat.  

Guus Baakman

Guus Baakman

Eigenaar

Op mijn 18e ben ik per toeval de tandtechniek ingerold en heb ik vervolgens het IVT met specialisatie kroon en brugwerk afgerond. Na veel ervaring op te hebben gedaan bij verschillende laboratoria, heb ik in 2014 samen met een compagnon TTL Dieren opgericht, wat inmiddels is omgezet in Baakman Tandtechniek.

Inmiddels heb ik een paar medewerkers onder mijn hoede en is Baakman Tandtechniek uitgegroeid tot een volwaardig laboratorium. Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Dit vind ik belangrijk zodat de opdrachtgever weet dat er gewerkt wordt met een gekwalificeerd tandtechnicus.

Dante Baakman

Dante Baakman

Leerling Tandtechnicus

In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot tandtechnicus. Eén dag in de week ga ik naar school, de overige vier dagen werk ik bij Baakman Tandtechniek. Hier krijg ik de mogelijkheid om veel te zien en te leren, om uiteindelijk een goede tandtechnicus te worden. De vele digitale mogelijkheden bij Baakman tandtechniek vind ik erg interessant, dit is tenslotte de toekomst!

Jolanda Henrix

Jolanda Henrix

Administratief/ondersteunend medewerkster

Sinds 1 juni 2019 ben ik werkzaam bij Baakman Tandtechniek.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest als baliemedewerkster bij een opticien, hetgeen ook veel raakvlakken heeft met het werk wat ik nu doe.
Geen dag is hier hetzelfde door de diversiteit aan werkzaamheden. Ik vind het fascinerend om te volgen welke stappen een werkstuk doorloopt, zodat we uiteindelijk tot een resultaat komen waar alle partijen tevreden over zijn.

Onze Praktijk

Waarom zijn wij de beste keuze?

20 Jaar Ervaring

Baakman is 20 jaar actief in de tandtechniek 

Kwaliteit op Maat

Met onze moderne apparatuur leveren wij hoogwaardig maatwerk. 

Snelle Levering

We leveren snel en flexibel
5 dagen per week

Contact

Adres

Hogestraatje 3
7201 CJ Zutphen

Contact

(0575) 76 90 88
info@baakmantandtechiek.nl

Bezoektijden

Maandag t/m vrijdag:  8:00 uur tot 12:00 uur Alleen op afspraak.

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL46 TRIO 0390 3927 82
KvK: 60577975 

 

Kwaliteitsregsiter Tandtechniek

Open chat
Heeft u een vraag?
Hallo, waar kunnen we u mee van dienst zijn?