Werkwijze

Baakman Tandtechniek is een vooruitstrevend laboratorium dat gebruik maakt van moderne technieken.

Innovatieve tandtechniek, kwaliteit
en ondersteunende service

Perfectie staat bij Baakman Tandtechniek hoog in het vaandel. Communicatie en flexibiliteit spelen daarbij een essentiële rol. Op het laboratorium is zoveel mogelijk geautomatiseerd en gedigitaliseerd waardoor continuïteit van het werkproces gewaarborgd is. Vervaardigde werkstukken en gemaakte afspraken zijn dan ook digitaal traceerbaar.

 

De tandtechnische producten die bij Baakman Tandtechniek vervaardigd worden zijn een Nederlands fabricaat. Hier zijn wij trots op!

 

Bent u tandarts en wilt u ook samenwerken met een betrouwbaar tandtechnisch laboratorium?

20 Jaar Ervaring

Baakman is 20 jaar actief in de tandtechniek 

Kwaliteit op Maat

Met onze moderne apparatuur leveren wij hoogwaardig maatwerk. 

Snelle Levering

We leveren snel en flexibel
5 dagen per week

MAAK KENNIS MET ONZE WERKWIJZE

3d Bewerking

Baakman Tandtechniek is een vooruitstrevend laboratorium dat gebruik maakt van moderne technieken. Zo hebben wij de beschikking over intra-orale scanners, welke het mogelijk maken uiterst precies de mondsituatie in kaart te brengen. Bij de traditionele afdrukmethode maken wij gebruik van een modelscanner welke de gipsmodellen kan digitaliseren. Zo kunnen we een zo volledig mogelijk digitale workflow creëren. Met behulp van deze digitale mondsituaties gaan we individuele designs maken ten behoeve van de productie van de verschillende tandtechnische materialen. Deze designs kunnen worden besproken alvorens het in productie genomen wordt.

3Shape Software

Door te werken met 3Shape software is het gehele proces controleerbaar, inzichtelijk voor alle betrokkenen en zal het eindproduct voorspelbaar zijn.

Kleurbepaling

Patiënten kunnen worden doorverwezen naar het laboratorium voor een kleurbepaling. Op deze manieren streven wij naar het perfecte eindresultaat.

Baakman Tandtechniek beschikt over een behandelkamer met de aanwezigheid van volspectrum verlichting. Voor het vastleggen van de individuele kleurbepalingen wordt er gebruik gemaakt van een digitale fotocamera.

Rehabilitatie

Digital Smile Design

Bij Baakman tandtechniek wordt er technisch advies en ondersteuning gegeven bij totaal constructies. Bij voorkeur beginnen wij met een Digital Smile Design welke omgezet wordt in een try in. Een andere mogelijkheid is een conventionele wax up. Een Digital Smile Design tbv interdisciplinair overleg brengt de communicatie over het te realiseren eindproduct tot een ultiem hoogtepunt. Bij deze grote en gecompliceerde constructies is een duidelijke en heldere communicatie van zeer groot belang.

Behandelruimte

Vol Spectrum Verlichting

Baakman Tandtechniek beschikt over een behandelruimte met de juiste verlichting. Deze behandelruimte wordt gebruikt voor kleurbepalingen en het individueel aanpassen van tandtechnische werkstukken in aanwezigheid van de patiënt. Tevens bestaat de mogelijkheid het werkstuk in samenwerking met de patiënt op het laboratorium tot het gewenste eindresultaat te brengen. Het spreekwoordelijke puntje op de i. In overleg en in opdracht van de behandelaar wordt op deze manier een maximaal eindproduct gerealiseerd.

Orderverstrekking

Q-Bridge

Bij Baakman Tandtechniek wordt gebruik gemaakt van ‘Qbridge’. Deze tandtechnische automatiseringssoftware stuurt de opdrachtformulieren digitaal naar het laboratorium. De opdrachtformulieren beschikken over de mogelijkheid om digitale foto’s, notities, memo’s en andere digitale bestanden te koppelen, zodat de gegevens compleet naar het laboratorium worden verstuurd en er geen gegevens verloren gaan of onleesbaar zijn. De digitale orderverstrekking is een belangrijke bijdrage voor een goede communicatie tussen tandarts en laboratorium.

 

Interesse om samen te werken?

neem contact met ons op

Contact

Adres

Hogestraatje 3
7201 CJ Zutphen

Contact

(0575) 76 90 88
info@baakmantandtechniek.nl

Bezoektijden

Maandag t/m vrijdag:  8:00 uur tot 12:00 uur Alleen op afspraak.

Bedrijfsgegevens

IBAN: NL46 TRIO 0390 3927 82
KvK: 60577975 

 

Kwaliteitsregister Tandtechniek

Open chat
Heeft u een vraag?
Hallo, waar kunnen we u mee van dienst zijn?